Egy egészségesebb élet

Stefánia vagdalt újragondolva

Stefánia vagdaltnak indult és egészen más lett belőle… íme:

Stefánia vagdalt újragondolva

Stefánia vagdalt újragondolva

Hozzávalók: 

100 gr vöröshagyma

20 ml extra szűz olívaolaj

80 gr sz.kolbász

120 gr gomba

720 gr darált hús

1 db tojás -50gr-

80 gr trappista

fűszerek: só, fehérbors, feketebors, majoranna, pirospaprika, bazsalikom

Elkészítése: A vöröshagymát olajon üvegesre pároltam, majd rádobtam a karikázott kolbászt és a nagyobb darabokra vágott gombát. Közben a darált húst befűszereztem, hozzáadtam a tojást. Majd hozzáadtam a pirított kolbászt-gombát és alaposan eldogloztam a hússal. Egy őzgerinc formát kivajaztam majorannával megszórtam majd belenyomkodtam a húst. A tetejére reszelt sajtot szórtam, bazsalikommal megszórtam. 200 fokon 40 perc alatt megsütöttem. Kukoricás bulgurral tálaltam. Csak a köretre kellett CH-t számolnom.  A bulgur 100 grammjában 40 CH és 183 kcal lett, a kukorica 100 grammjában pedig 23 CH és 118.7 kcal lett. 

13720671_1031677386867966_1821361263_o

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor iratkozz fel a hírlevélre és minden hétfőn értesítelek az elmúlt hét cikkeiről!

Köszönöm!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!