Egy egészségesebb élet

Stefánia vagdalt újragondolva

Stefánia vagdaltnak indult és egészen más lett belőle… íme:

Stefánia vagdalt újragondolva

Stefánia vagdalt újragondolva

Hozzávalók: 

100 gramm vöröshagyma

20 ml extra szűz olívaolaj

80 gramm sz.kolbász

120 gramm gomba

720 gramm darált hús

1 db tojás -50gramm-

80 gramm trappista

fűszerek: só, fehérbors, fekete bors, majoránna, pirospaprika, bazsalikom

Elkészítése: A vöröshagymát olajon üvegesre pároltam, majd rádobtam a karikázott kolbászt és a nagyobb darabokra vágott gombát. Közben a darált húst befűszereztem, hozzáadtam a tojást. Majd hozzáadtam a pirított kolbászt-gombát és alaposan eldolgoztam a hússal. Egy őzgerincformát kivajaztam, majoránnával megszórtam majd belenyomkodtam a húst. A tetejére reszelt sajtot szórtam, bazsalikommal megszórtam.

200 fokon 40 perc alatt megsütöttem. Kukoricás bulgurral tálaltam.

Csak a köretre kellett szénhidrátot számolnom.  

A bulgur 100 grammjában 40 CH és 183 kcal lett, a kukorica 100 grammjában pedig 23 CH és 118.7 kcal lett. 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!