Egy egészségesebb élet

Szeresd a tested és Rád mosolyog a lelked is…

Nő, Anya és nem utolsó sorban Feleség vagyok. 25 éves. 4 éve diagnosztizáltak (elsőnek félre). Két csodálatos gyermek édesanyja és egy nagyszerű ember felesége, társa lehetek. Leginkább az Ő támogatásának köszönhetem, hogy most családunk van, hogy a mélypontokból is felálltam, hogy tűrte a hisztijeimet -mindet, de legfőképpen azt ami az életmódváltással járt-. Szeretném ha ez a blog segítség lehetne azoknak akik még az “út” elején járnak. Nem szeretnék álszent lenni, néha “csalok” ami a diétát illeti, ember vagyok. Mivel ennek a “betegségnek” a lelki vetületét is figyelni kell, soha sem marcangolom magam a botlás miatt, Te se tedd! A lelkiismeret furdalás nem lesz megoldás, viszont ha másnap több erőfeszítéssel számolsz, figyelsz az étkezésre, sőt ha akár 15 perccel többet mozogsz, akkor aznap este már a botlás ellenére is jobban alszol -legalábbis nálam így működik-. 

Mindegy is, hogy az oldalra látogató aki megtisztel az olvasással inzulinrezisztens, cukorbeteg vagy teljesen egészséges, a lényeg: szeretném ha ez egy olyan oldal lenne ami hasznára lehet Mindenkinek, aki egészségesebben szeretne élni. Nem vagyok szakember, de igyekszem a tapasztalataimat megosztani Veled, kedves Olvasó.

Érezzétek jól Magatokat minden nap a bőrötökben, egyetek és mozogjatok jókat, ahogy a latin mondás tartja: 

,,Mens sana in corpore sano ”

 

Írj nyugodtan, ha tudok segítek, de ne feledd kérlek, nem vagyok szakember (az oldalon szereplő szénhidrát adatok a szénhidrát diéta alapelveit/szabályait figyelembe véve kerültek kiszámolásra).

Zsuzsi

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!