Egy egészségesebb élet

Rizses csirkemell szilvaszósszal gazdagon

Még ősszel fagyasztottam le egy kevés szilvát, mondván, jó lesz az, ha télen csak be kell érte nyúlni. Akár egy kis sütemény vagy szósz/lekvár miatt. Végül az utóbbi verzió alapjául szolgált, szerintem pompás párosítás a kakukkfüves csirkemell és rizs páros mellé. Én most basmati rizst használtam fel, de természetesen barna rizzsel is készíthető. Vörös- és… Tovább »

Tartósítószer- és cukormentes szilvalekvár

Korábban már készítettem amolyan „mindenmentes” eperlekvárt is, itthon akkora sikere volt –és Ti is sokat kattintottatok rá, nyugodt szívvel írhatom, Nektek is az egyik kedvencetek volt-, hogy kis túlzással kettő szempillantás alatt elfogyott. Mivel a szilva most jó áron kapható, nem volt kérdés, lekvárt kell belőle készítenem. A lenti hozzávalókból, nekem 13 kisebb üvegnyi lekvár… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!