Egy egészségesebb élet

Rizses csirkemell szilvaszósszal gazdagon

kakukkfuves-csirkemell2 Még ősszel fagyasztottam le egy kevés szilvát, mondván, jó lesz az, ha télen csak be kell érte nyúlni. Akár egy kis sütemény vagy szósz/lekvár miatt. Végül az utóbbi verzió alapjául szolgált, szerintem pompás párosítás a kakukkfüves csirkemell és rizs páros mellé. Én most basmati rizst használtam fel, de természetesen barna rizzsel is készíthető. Vörös- és… Tovább »

Tartósítószer- és cukormentes szilvalekvár

SAM_6608 Korábban már készítettem amolyan „mindenmentes” eperlekvárt is, itthon akkora sikere volt –és Ti is sokat kattintottatok rá, nyugodt szívvel írhatom, Nektek is az egyik kedvencetek volt-, hogy kis túlzással kettő szempillantás alatt elfogyott. Mivel a szilva most jó áron kapható, nem volt kérdés, lekvárt kell belőle készítenem. A lenti hozzávalókból, nekem 13 kisebb üvegnyi lekvár… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!