Egy egészségesebb élet

7 ok, hogy miért egyél csicseriborsót!

Szerintem egy újabb alapanyag, amelyet méltatlan módon nem igen használ a magyar konyha -nagy általánosságban persze-, kivéve, ha az ember lánya/fia gluténérzékeny.  Pedig igen finom, rengeteg módon fel lehet használni. Viszonylag alacsony a szénhidrát-, a zsír-, és a kalóriatartalma, viszont fehérjéből bőven akad benne. És még csak nem is drága, ide kattintva, az Ataisztól is vásárolhattok belőle!

 

 

Felhasznált irodalom: itt, itt és itt. A képekért köszönet a pixabay.com és a freeimages.com fotósainak. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!